Eversolla
parempaa
liiketoimintaa

Autamme ymmärtämään ja optimoimaan henkilöstön tuottavuuden vaikutuksen organisaatiosi kannattavuuteen ja käyttökatteeseen. Selvität ja johdat henkilöstön, henkilöstötuottavuuden ja työkykyjohtamisen tilaa reaaliaikaisesti. 

Työterveyshuollon korvattavuuteen on tulossa merkittviä muutoksia. Katso oppaasta, miten se vaikuttaa yritykseesi.

Helpommin kuin koskaan

Palvelumme avulla arvioit, asetat tavoitteita, sovit tehtäviä,  seuraat mittareita ja raportoit henkilöstön kehitykseen liittyen helposti yhdestä paikasta. Avullamme kehität:

  • Työterveyshuollon palveluiden laatua ja vaikuttavuutta
  • Organisaation työkykyjohtamista
  • Työsuojelun laatua ja vaikuttavuutta
  • Henkilöstön hyvinvointia, motivaatiota, osaamista ja teveyttä
  • Henkilöstön tuottavuutta
  • Organisaation käyttökatetta

Tukenasi henkilöstön tuottavuuden kehittämisessä

Olemme yhdistäneet johtamisen ja  terveysalan osaamisen tuottavuutta lisääväksi palveluksi. Budjetoidut kustannusvaikuttavat terveyspalvelut luovat pohjan terveyden ja työkyvyn johtamiselle organisaatioissa. Työkykyjohtaminen varmistaa tarpeenmukaisten prosessien hyödyntämisen työntekijän terveyden tukemiseksi.

Johtamalla koko organisaatiota saavutetaan yksinkertaisesti toimialaa parempi käyttökate! 

Everso kumppanuus työterveyshuolloille?

Everson asiantuntijakumppani Terveyspalvelu Verso  on toteuttanut työterveyshuollon lisäpalveluita Everso Optimin avulla asiakkailleen . Palveluiden avulla Terveyspalvelu Verso on pystynyt kasvamaan merkittäväksi terveyspalvelutuottajaksi laajentaen samalla liiketoiminta-alueita uusien palvelu- ja asiakasmallien avulla. Tässä työssä Everso on todellinen kilpailuetu. Tutustu lisää:

www.terveyspalveluverso.fi